Bufo Alvarius

Ben je klaar voor jouw grote transformatie ?

Met Bufo Alvarius (5-MeO-DMT) creëer je een staat van bewustzijn waarin de dualiteit en het ego verdwijnen en je een oneindig licht en onvoorwaardelijke liefde ervaart. Je goddelijke essentie komt naar boven; het hogere zelf, hoger bewustzijn.
Een prachtig proces van het weer her-inneren van wie we echt zijn, voordat we geprogrammeerd werden door tijd, ruimte, trauma’s en conditionering door onze sociale en culturele omgeving.

In deze staat van Zijn vallen waarnemer en waarneming samen in het Eenheidsbewustzijn of Godsbewustzijn. Dit draagt er aan bij dat er een diep proces ontstaat van het loslaten van energetische blokkades die opgeslagen zijn in ons lichaam gedurende ons leven.

Een totale “White – Out” van waarnemingen en dualiteit om eenheid en onvoorwaardelijke liefde te ervaren in de non dualiteit.
Bufo Alvarius (5-MeO-DMT) is de afscheiding van de Sonora Desert Toad, een van de krachtigste entheogenen die de mensheid kent.

Bufo kan zeer goed bijdragen aan het wegnemen van depressies en angst alsook bij verslavingen, zoals cocaïne en alcohol. Daarnaast kan het een nuttige remedie zijn voor PTSS ( in Mexico wordt het medicijn gebruikt tegen crack verslaving).

BUFO CEREMONIE

De wetenschap heeft de naam Bufo veranderd in Ollotis Alvaria maar het betreft nog steeds de Colorado pad (inchillius alvarius).
Het verdampen en inademen van de 5-MeO-DMT zorgt voor een energetische ervaring waarin je ontwaakt in een eenheidsbewustzijn, een non-dualiteit een plek waar het ego zich oplost, waarbij je geometrische patronen van goddelijke expressie kunt waarnemen.

Hoe werkt dit Spiritueel Medicijn?

Op het moment dat je het spirituele medicijn tot je neemt vindt er binnen een paar seconden een buitengewone neurofysiologische reactie plaats in je hersenen. Je pijnappelklier maakt vele neurotransmitters vrij zoals endorfine, serotonine, oxytocine, dopamines, triptamine en melatonine.

Tijdens de ceremonie laat je los wat niet meer dienend is en wat je aan blokkades hebt in je dagelijkse leven. Soms is het heel fysiek, je kan gaan lachen, huilen, schreeuwen of alles tegelijk. Dit is je fysieke beleving, al het oude zeer wat aan trauma in je lichaam is opgeslagen mag eruit komen.

Overlevings strategieën?

Om trauma te overleven heeft het lichaam geweldige overlevingsstrategieën opgebouwd. Fight, flight en freeze zijn overlevingsstrategieën, die ons op het moment dat trauma ontstond enorm hebben geholpen maar nu niet langer dienend zijn. In het dagelijkse leven worden we soms getriggerd door oude emoties van het verleden wat helemaal niets te maken heeft met de ander; de ander houdt ons slechts een spiegel voor.

Deze beschermende strategieën worden door de Bufo ineens afgebroken, er is niets meer, een Ego kill. Door een Bufo sessie kun je de transformatie in gang zetten om zo meer in contact te komen met je ware essentie: onvoorwaardelijke liefde, licht, oordeel loos, nieuwsgierig, genieten en opnieuw ontdekken. Je ervaart wie je in essentie bent.

Hoe lang duurt een Bufo reis?

De reis kan variëren in tijd, van 45 minuten tot een uur. Daarna kun je weer wat eten en de tijd nemen om rustig bij te komen en bijvoorbeeld een lekkere wandeling te maken. Maar de werking van de ceremonie werkt door, Het kan zijn dat je veel gaat dromen, lucide dromen, veel beter in je vel komen, meer geluk gaat ervaren. Het gevoel dat je heel veel hebt losgelaten.

Stoppen met destructieve gewoontes. De Bufo ceremonie is echt een unieke levens veranderende ervaring.

Hier geldt ook: de integratie komt meestal pas na de sessie, je kan een prachtige sessie gehad hebben maar je moet jezelf wel de tijd geven om alles te integreren, soms is het ook zaak om nog een gesprek met je coach of therapeut te hebben.

Voorbereiding

Geen drugs of entheogenen tot je nemen, ten minste 2 weken van tevoren. Ook geen alcohol nuttigen, ten minste 3 dagen van tevoren. Tevens adviseer ik om geen voorbewerkt eten te nuttigen maar puur voedsel, in ieder geval de dag voor de ceremonie. Ook geen vlees, zuivel of vis de dag voor de ceremonie, dus salades, vega soepen, fruit, groente, smoothies brood etc. zijn allemaal toegestaan. 2 uur voor de ceremonie wordt er niet gegeten.

Je mag een intentie hebben voor de ceremonie maar het is niet nodig. Intenties komen vaak van duale mind en die willen we juist verlaten tijdens de ceremonie. Jezelf toestaan je over te geven aan de ervaring en te vertrouwen dat deze intelligente staat van bewustzijn je gaat geven wat nodig is, is genoeg. Neem schone kleren en ondergoed mee, een handdoek en een flesje water.

Voor Wie?

Een Bufo sessie is zeker niet voor iedereen, voordat we besluiten om een sessie te doen zal er eerst een uitgebreide screening en intake aan voorafgaan om te kijken of Bufo geschikt is voor je.

Het is fijn als je al ervaring met entheogenen hebt gehad.
Het is erg belangrijk dat je mij op de hoogte stelt als je medicijnen gebruikt of last hebt van gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk, depressie, borderline, di-polaire stoornissen of andere psychische of lichamelijke ziekten.

Hoe werkt het?

Bij Bufo rook je de melk (sapo) van de Bufo Alvarius (incillius alvarius. Alle voorbereidingen hiervoor begeleid ik met veel aandacht en liefde, in een volledige veilige setting.

Waar?

Als je ervoor kiest om een ceremonie bij mij te gaan doen is het vooral belangrijk om je veilig te voelen zodat alles vrij mag komen en er mag zijn.
Ik werk op een locatie op het prachtige schiereiland Walcheren, Oudelande.  Regelmatig ben ik in Spanje voor retraites met andere plantmedicijnen www.ayahuascamarbella.com en ik kan op locatie komen als er meerdere personen, maximaal 4, Bufo willen ervaren dan is de prijs ook lager.

De ceremonies zijn individueel en je investering bedraagt 333 euro exclusief overnachting, inclusief intake gesprek, Bufo ceremonie, lichte lunch & nagesprek.

Als je meerdere sessies wilt kan ik een retraite op maat aanbieden.

Ik werk met het originele sapo van de Incilius Alvarius die afkomstig is uit de Sonora woestijn in Mexico en die door een inheemse familie diervriendelijk wordt geoogst met veel respect en ritueel voor de Pad, waardoor de spirituele beleving intenser is dan de chemische 5-MeO-DMT. Ik ben getraind door mijn Mexicaanse sjamaan die al 15 jaar werkzaam is in dit vak en duizenden mensen geholpen heeft met Bufo, hij is nog steeds mijn mentor en grote inspirator.

Translate »