Individuele Truffel Ceremonie

Een sessie met truffels doe je niet zomaar even. Het vraagt om toewijding en veilige begeleiding. In een groep kun je afgeleid worden door de mensen om je heen, daar heb je in een privé sessie geen last van waardoor je veel dieper in je eigen proces kunt zakken en alles op jouw reis is afgestemd.

Truffels worden al jaren gebruikt voor transformatie, heling en om in andere bewustzijns dimensies te komen. Van het bekende naar het onbekende van bewust naar onbewust. Truffels bevatten de stoffen psilocine en psilocybine. Truffels, of beter gezegd sclerotia groeien onder de grond uit tot knolletjes i.p.v. paddenstoelen. Een ander woord voor dit plantmedicijn is entheogeen wat betekent: afkomstig van de God in Onszelf. Truffels gaan voorbij de stemmen van de Ratio en brengen je weer in contact met je goddelijke essentie. Hierdoor kom je weer in contact met de kern van je essentie en je zielsbestemming.

Ze zijn niet verslavend. Wel is het nodig om goed voorbereid te zijn op de ceremonie met truffels. Zo zijn er contra-indicaties;
medicijngebruik, anti- depressiva en gevoeligheid voor psychose. Ik vraag je dan ook altijd het intakeformulier volledig en eerlijk in te vullen zodat je zo veilig mogelijk aan de ceremonie kan deelnemen.

Een psychedelische ceremonie als therapie?

Een psychedelische ceremonie zoals een truffelceremonie combineren met therapie? Dit wordt doorgaans psychedelische therapie, psilocybine therapie genoemd. Zelf vind ik deze combinatie ervan heel fijn om mee te werken, we hebben een uitgebreid gesprek voorafgaand aan de ceremonie en ook de dag erna. Je kunt dan je ervaringen vertellen en ook is er nog een nagesprek twee weken later om te horen of je bepaalde inzichten hebt gekregen die nu goed voor jou werken. Een gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat de impact en persoonlijke groei van deze sessie vergroot wordt. Ik ondersteun je hierin met adviezen en tips.

Truffels als volgende stap in je bewustwordingsproces

Wanneer je begint met een volgende stap in je bewustwordingsproces kunnen truffels een mooie ingang zijn. Je wordt je meer en meer bewust van je eigen patronen zodat je die kunt veranderen op celniveau en bij je authentieke kern te komen, bij jouw ware zelf en kunt vanuit die plek jezelf opnieuw verbinden. Zonder patronen, angsten of Ego. Leven vanuit je volle potentieel, jouw ware aard, jouw eigen kleurenpalet.

Truffels activeren een hoger bewustzijnsniveau en hiermee ervaar je dat er buiten het intellect om een oneindige grote intelligentie “hogere zelf “’of godsbewustzijn is. Dan begin je te ontwaken voor de wijze stem van je intuïtie en ontwikkel je authentiek leiderschap.

Setting

Tijdens een individuele sessie is er meer ruimte en tijd voor jouw eigen proces. Samen bespreken we wat er op dit moment bij jou leeft. Zo kan je bijvoorbeeld een specifiek thema willen onderzoeken en uit willen diepen in een veilige en professionele bedding.

Voor iedereen is elke ‘reis’ weer anders en passend wat op dat moment voor jou nodig is.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veilig kunt deelnemen. Een combinatie met medicijnen, alcohol of drugs kan gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Ik vraag je een intake formulier in te vullen zodat ik me ook goed kan voorbereiden op jouw proces. In de voorbereidingsfase is het fijn als je zelf de tijd neemt om bewust te kijken wat jouw overlevingspatronen en overtuigingen zijn. Zo kan je wat boeken lezen of bekijk een you-tube filmpje over non-dualiteit, zelfrealisatie en psychedelica.

Voor Wie?

Truffels trekken meestal moedige mensen aan die een verbreding en verdieping in hun leven willen en die al de nodige persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt. Een Magic Truffel Ceremonie kan veel betekenen voor mensen die kampen met stress, rouw, burn-out, angsten, eenzaamheid, (liefdes)verdriet, depressie, verslavingen, negatief zelfbeeld, intimiteit en gezondheidsproblemen.

Niet voor iedereen

Maar truffels zijn niet voor iedereen geschikt. Er zijn zelfs contra-indicaties zoals het gebruik van geneesmiddelen, anti-depressiva of slaapmiddelen en psychose. Het gebruik van geneesmiddelen zoals anti-depressiva of slaapmiddelen moet vooraf samen afgestemd worden. Ook kan je de huisarts raadplegen. Een telefonisch intakegesprek en een informed consent is een voorwaarde om te kunnen deelnemen.

Vanuit innerlijke kracht en vrijheid  co-creëren we de ceremonie samen:

Vanuit deze dankbaarheid en diepe liefde voor waarheid, bied ik Truffel Ceremonies aan. Tijdens deze sessies ontstaat er een prachtige co-creatie tussen de moed en nieuwsgierigheid van jou om beperkende patronen te ervaren en doorzien, het krachtige wijze waarheidsserum van de truffels en mijn liefdevolle sjamanisme kwaliteiten zullen je ondersteunen en helen.

Waar vindt de ceremonie plaats?

Er zijn verschillende locaties mogelijk om een psychedelische ceremonie te ondergaan. Zo heb ik een praktijk ruimte in Oudelande een prachtige badplaats op Walcheren. Ik kan ik bij u thuis komen, op uw vakantieadres of buitenhuisje (bijvoorbeeld via natuurhuisje.nl voor mooie natuur lokaties) en word ik zo nu en dan door cliënten internationaal ingevlogen. De plek moet voor jou veilig en passend voelen.

Voor alle ceremonies geldt dat de accommodatie zelf geregeld moeten worden. De ceremonies zijn exclusief accommodatie.

Contact met je Authentieke Zelf

Al we onszelf én anderen niet langer pijn willen doen, dan is het tijd om alle onderdrukte en gekwetste aspecten in onszelf te leren vergeven, lief te hebben en te integreren in onze persoonlijkheid. Achter pijn, boosheid, wrok en gevoelens van miskend zijn staan krachtige en kostbare delen van het authentieke Zelf die je helpen bij het creëren van een gelukkiger en bezielder leven. Je zult dan ervaren dat je vanuit je eigen helingsproces ook het verlangen voelt om anderen te helpen om hun eigen proces aan te gaan. Authenticiteit vraagt om een oneindig innerlijke proces van eerlijkheid. Eerlijkheid komt voort uit de liefdevolle moed en nieuwsgierigheid om te willen blijven kijken naar de onwetende (schaduw)aspecten IN jezelf. Het vraagt om een helder bewustzijn en onderscheidingsvermogen. Het leven reikt ons oneindige leermomenten aan in de vorm van conflict en verlies. Ben je bereid om de verantwoordelijkheid daarvoor te nemen? Om dieper te kijken? Ben je bereid jezelf volledig te omarmen in je authenticiteit?

Mijn eigen ervaring met Entheogenen

In 2015 kwam ik in contact met Ayahuasca en ik kan zeggen dat het een levens- veranderende ervaring voor mij was. Ik werd omhoog geschoten naar de meest mooie plek die er is, het godsbewustzijn in mijzelf, mijn hoger bewustzijn. Het voelde als doodgaan en weer ontwaken.

Na vele sessies Iboga, Ayahuasca, Magic mushrooms, Bufo en Kambo heb ik besloten een opleiding te gaan volgen voor Ayahuasca Facilitator, gecombineerd met psychotherapie. Door mijn achtergrond als geregistreerd A- therapeute is de combinatie fantastisch om mee te werken, omdat het heel belangrijk is om je ervaring te delen en inzicht te krijgen na de sessie. De gesprekken en nazorg zijn essentieel. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden van verschillende nationaliteiten met de Entheogenen. En ben erg dankbaar voor wat ik heb mogen leren van deze krachtige leermeesters en wil mijn kennis delen op een veilige manier in een veilige setting en op een legale wijze. Daarom werk ik voornamelijk in één op één sessies, zodat er alle ruimte en tijd is voor je persoonlijke proces.

"
De Cranio Sacraal behandeling die ik van Sophie heb ontvangen is echt een cadeautje voor jezelf! Sophie stelt je op je gemak en doet er alles aan om je volledig in de watten te leggen. Na een vermoeiende periode, kwam ik tijdens de behandeling in een staat van diepe rust. Ik voelde mijn lijf weer stromen en ik voelde dat mijn "accu" beetje bij beetje weer werd opgeladen. Sophie is zeer professioneel en heeft ervaring op diverse vlakken, waardoor ze heel persoonlijk kijkt wat je nodig hebt. Na de behandeling voelde ik me herboren! Dank je wel, lieve Sophie. Ik kom graag weer bij je terug!

Daan, Nederland
"
Ik heb een aantal sessies gedaan bij Sophie. Voordat de eerste sessie plaatsvond, kreeg ik een uitgebreide intake en voedingsadvies. Ik was erg benieuwd wat de Ayahuasca plant voor mij zou betekenen en ging er open in. De begeleiding van Sophie is altijd top. Ik zou zo’n reis nooit in een groep doen, altijd individueel omdat dit met anderen erbij voor mij verstorend en afleidend zou werken. Iedereen heeft zijn eigen reis... Sophie was er tijdens de sessie constant bij en ondersteunde waar nodig. Voor mij zijn het altijd mooie ervaringen geweest met diepe inzichten die vaak pas een paar dagen erna helemaal integreerde. De individuele begeleiding van Sophie is dan echt heel fijn!

Anoniem, vrouw, 45 jaar, Nederland
"
Het was niet de mooie reis die ik dacht te maken, maar een hele confronterende reis over de beginjaren van mijn leven. Dingen die ik eigenlijk liever niet meer wilde zien, maar nog eenmaal voorgeschoteld en terug gespiegeld kreeg. Het heeft mij veel inzichten gegeven en ik heb letterlijk en figuurlijk een emotionele blokkade kunnen loslaten. Ik voel mij nu krachtiger en sterker. Ik ga zeker nog een volgende sessie doen, waarvan ik weet dat ook die weer een stuk van mij zal helen, zodat ik dit definitief achter mij kan laten en verder kan zonder ballast. Sophie biedt een hele veilige en plezierige omgeving aan, waarin je je vrij voelt om te laten gebeuren wat er op dat moment gebeuren moet. Dankbaar!

Ingrid
Translate »