Over Sophie

Mijn eigen reis....

Sinds 1990 ben ik werkzaam als lichaamsgericht therapeute. Thema’s rondom intimiteit, seksualiteit en schaduw hebben mijn bijzondere aandacht. Ik gebruikt het lichaamsbewustzijn als ingang naar de diepere lagen van onze ervaringen.

Na vele jaren persoonlijke ontwikkeling en groei heb ik ervoor gekozen om te gaan samenwerken met Ayahuasca en later ook Truffels, eigenlijk heeft Ayahuasca ook mij gekozen. Ayahuasca bevrijdde mij van mijn diepste trauma en geeft mij keer op keer een vernieuwende blik op mijzelf en de Kosmos.

Van kinds af aan voel ik een diepe verbinding met de natuur en ben ik geraakt door het helend vermogen in ieder levend wezen. De spirit van planten heb ik ervaren tijdens mijn eerste Ayahuasca sessie, het heeft mij op celniveau tot op mijn DNA geraakt en niet meer losgelaten.

Mijn eigen ervaring met Entheogenen

In 2015 kwam ik in contact met Ayahuasca en ik kan zeggen dat het een levens- veranderende ervaring voor mij was. Ik werd omhoog geschoten naar de meest mooie plek die er is, het godsbewustzijn in mijzelf, mijn hoger bewustzijn. Het voelde als doodgaan en weer ontwaken.

Na vele sessies Iboga, Ayahuasca, Magic mushrooms, Bufo en Kambo heb ik besloten een opleiding te gaan volgen voor Ayahuasca Facilitator, gecombineerd met psychotherapie. Door mijn achtergrond als geregistreerd A- therapeute is de combinatie fantastisch om mee te werken, omdat het heel belangrijk is om je ervaring te delen en inzicht te krijgen na de sessie. De gesprekken en nazorg zijn essentieel. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden van verschillende nationaliteiten met de Entheogenen. En ben erg dankbaar voor wat ik heb mogen leren van deze krachtige leermeesters en wil mijn kennis delen op een veilige manier in een veilige setting en op een legale wijze. Daarom werk ik voornamelijk in één op één sessies, zodat er alle ruimte en tijd is voor je persoonlijke proces.

OPLEIDINGEN & TRAININGEN

 • Sport en intuïtieve massage, kuuroord de Schouw, Peter Schoutens ,Noordgouwe.
 • TA/NLP Trainer, professionele communicatie Post HBO registeropleiding
 • SPHBO registratienummer 92912-93010 Phoenix-opleidingen Utrecht, 3 jarige opleiding.
 • Opleiding systemisch werken, Phoenixopleidingen Utrecht 1 jaar.
 • Relatietherapie, Phoenixopleidingen Utrecht 1 jaar.
 • Cranio sacraal therapie PCSA Bussum, 4 jarig HBO. Geregistreerd A-therapeut.
 • Craniosacral Biodynamics, Franklin Sills, Bussum.
 • Cranio en Lactatie, Erma van Dijk, Bussum.
 • Pasgeborenen en kinderen, Etienne Peirsman, Bussum.
 • Cranio en het Immuunsysteem, Ingeborgh teeken, Bussum.
 • Cranio sessies in het water, Ludo Deferme, Willebroek.
 • Cranio en Mond, oog en oorwerk, Etienne Peirsman, Bussum.
 • Medische Basiskennis SHO registratie nummer 114442103592 voldoet aan Plato eindtermen, energieschool Den Bosch.
 • Stervensbegeleiding PCSA Etienne Peirsman Bussum
 • Ayahuasca facilitator opleiding. Joop van der Hagen, Groningen.
 • Verbindende communicatie training, Hester Macrander, Arnhem

 

Geregistreerd therapeut NCSV

Translate »