Relatie Therapie met Truffels

De liefde is prachtig en wreed tegelijk. In elke relatie is er een groot verlangen om bij elkaar thuis te komen; 'Liefste, breng me thuis, bij mezelf'. Tegelijkertijd is er ook het verraad, het niet kunnen voldoen aan wederzijdse, vaak onuitgesproken verwachtingen.

Dan blijkt dat het ideaalbeeld van de prins op het witte paard of de mooie, vurige prinses die alleen maar lief is, slechts ten dele op gaat. Pijnlijke en persoonlijke thema’s steken telkens opnieuw de kop op. Sterker nog, onbewust zoeken we de geliefden uit die deze thema’s feilloos weten te spiegelen. De liefde legt alles open; geen enkele relatie ontkomt hieraan.

De zielsverbondenheid tussen twee partners snijdt zo diep dat we het vaak nauwelijks kunnen bevatten. Ineens kan er een vonk van dit besef oplichten, bijvoorbeeld in het samen doorstaan van een relatiecrisis. Dan realiseren we ons wat het werkelijk betekent om de reis naar heel wording samen met een ander te gaan. We leren opnieuw, en met zachtere ogen te kijken naar onze partner en naar onze eigen levensreis. De liefde biedt ons zowel een uitnodiging tot heel wording als een pijnlijke confrontatie met wat nog niet heel is in ons.

In het proces waarbij de verliefdheid zich gaat verdiepen naar liefhebben, verwordt de ander soms tot een spiegel waarin onze oude pijnen reflecteren. Oude pijn opgelopen in ons eerste liefdescontact, n.l. met onze ouders, projecteren we op de ander en die projecteert zijn of haar pijn weer op jou.

Stellen we de ander verantwoordelijk voor deze pijn dan begint de strijd. We komen in verstrikkingen terecht die de liefde niet voeden maar juist ondermijnen. Durf je naar de pijn te kijken als iets van jezelf, dan kun je de relatie gebruiken om te helen. Loop je voor de pijn weg en besluit je uit de relatie te stappen, dan ontneem je jezelf de kans om een diepe verbintenis aan te gaan met de ander én met jezelf!

Ook zul je in een volgende relatie, vroeger of later, ook weer geconfronteerd worden met pijn die opgeroepen wordt door je partner.

Daarnaast is een groot deel van onze strijd op relatiegebied terug te voeren op het verbroken contact met onze eigen basis energie. Als we weer beschikken over onze eigen bron kunnen we de ander werkelijk iets geven.

In dit boeiende en soms pijnlijke proces kun je op een punt komen dat je er alleen of samen (even) niet meer uit komt. Daarom is het mooi om samen dit proces aan te gaan. Samen en ook apart. Als ieder voor zich aan zijn/haar eigen pijnpunt werkt en zich daarvan bewust is kan de liefde weer gaan stromen.

Door mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van stellen (Phoenix opleidingen Utrecht relatietherapie) heb ik een nieuwe methode ontwikkeld voor mensen met relatie problematiek. Met deze methode maak ik gebruik van magische Truffelthee. Door de inzichten die je samen hebt tijdens deze duo-ceremonie kom je dieper en sneller tot de kern van jullie relatieproblematiek ( ik noem het liever uitdagingen!)

Door de psilocybine gaat het bewustwordingsproces sneller dan gewone therapie en kan er ruimte ontstaan en meer begrip voor de ander. Naast de duo ceremonie is er ruimte voor een relatie gesprek na afloop.

Wat zijn Magic Truffels?

Magic truffel ceremonies worden psilocybine therapie genoemd, truffels activeren een hoger bewustzijnsniveau. Hiermee ervaar je dat er buiten het intellect om een hoger bewustzijnsniveau is. Wanneer hiermee contact is gemaakt begin je te ontwaken voor de wijze stem van je eigen intuïtie en bron waardoor je vanuit die plek contact kan maken met je partner. Je neemt je eigen plek in en projecteert de pijn niet meer op de partner waardoor er rust en ruimte komt in de relatie en de liefde weer kan stromen.

Magic truffels zijn niet verslavend. Wel is het noodzakelijk om goed voorbereid te zijn op het gebruik van truffels, zo zijn er contra indicaties zoals:  medicijngebruik, antidepressiva en gevoeligheid voor psychose. Ik vraag je dan ook altijd om het intake formulier volledig en eerlijk in te vullen zodat je zo veilig mogelijk aan de ceremonie  kan deelnemen.

Waar vindt de ceremonie plaats?

Na een intake gesprek is er de keuze om in de praktijk in Oudelande ( Zeeland) of aan huis een sessie te doen, ook kan het zijn dat jullie een hotelkamer of natuurhuisje (natuurhuisje.nl) huren en dat ik de sessie daar doe. Alles is bespreekbaar en het ritueel is op maat gemaakt voor jullie.

Er is ook de mogelijkheid om een week of weekend te doen waarbij we met verschillende medicijnen werken.

Informeer naar de mogelijkheden.

Translate »