Reviews

Wat mijn klanten zeggen...

De Cranio Sacraal behandeling die ik van Sophie heb ontvangen is echt een cadeautje voor jezelf! Sophie stelt je op je gemak en doet er alles aan om je volledig in de watten te leggen. Na een vermoeiende periode, kwam ik tijdens de behandeling in een staat van diepe rust. Ik voelde mijn lijf weer stromen en ik voelde dat mijn “accu” beetje bij beetje weer werd opgeladen. Sophie is zeer professioneel en heeft ervaring op diverse vlakken, waardoor ze heel persoonlijk kijkt wat je nodig hebt. Na de behandeling voelde ik me herboren! Dank je wel, lieve Sophie. Ik kom graag weer bij je terug!

Daan, Nederland

Ik heb een aantal sessies gedaan bij Sophie. Voordat de eerste sessie plaatsvond, kreeg ik een uitgebreide intake en voedingsadvies. Ik was erg benieuwd wat de Ayahuasca plant voor mij zou betekenen en ging er open in. De begeleiding van Sophie is altijd top. Ik zou zo’n reis nooit in een groep doen, altijd individueel omdat dit met anderen erbij voor mij verstorend en afleidend zou werken. Iedereen heeft zijn eigen reis… Sophie was er tijdens de sessie constant bij en ondersteunde waar nodig. Voor mij zijn het altijd mooie ervaringen geweest met diepe inzichten die vaak pas een paar dagen erna helemaal integreerde. De individuele begeleiding van Sophie is dan echt heel fijn!

Anoniem, vrouw, 45 jaar, Nederland

Het was niet de mooie reis die ik dacht te maken, maar een hele confronterende reis over de beginjaren van mijn leven. Dingen die ik eigenlijk liever niet meer wilde zien, maar nog eenmaal voorgeschoteld en terug gespiegeld kreeg. Het heeft mij veel inzichten gegeven en ik heb letterlijk en figuurlijk een emotionele blokkade kunnen loslaten. Ik voel mij nu krachtiger en sterker. Ik ga zeker nog een volgende sessie doen, waarvan ik weet dat ook die weer een stuk van mij zal helen, zodat ik dit definitief achter mij kan laten en verder kan zonder ballast. Sophie biedt een hele veilige en plezierige omgeving aan, waarin je je vrij voelt om te laten gebeuren wat er op dat moment gebeuren moet. Dankbaar!

Ingrid

Ayahuasca is voor mij een medicijn die helpt om in diepere lagen te komen in ons bewustzijn in overgave en vertrouwen. Terug naar de kern. Je eigen patronen/angsten mogen zien die je niet meer dienen en die je belemmeren met je hoogste goed. Voor iedereen persoonlijk om deze prachtige medicijnplant te ervaren… De nazorg en het integreren is ontzettend belangrijk. Daar zorgde Sophie dan ook voor. Ik ben erg dankbaar voor onze verbinding en dat ik tijdens mijn reis een veilige bedding heb mogen ervaren. Een week later heb ik cranio gedaan, voor mij nieuw. Een methode om je eigen lichaam te voelen en erachter te komen wat er speelt. Zachte bewegingen en drukpunten bij het hoofd, nek, rug en borst. Vooral bij mijn oren en borst voelde ik ruimte en beladen energie vrijkomen. Na de behandeling voelde ik warme energie door mijn lichaam golven. Voelbaar dat het z’n werk doet, en dat ons lichaam zijn eigen subtiele wijsheid heeft. Ik kom zeker terug!

Elske, Spanje

Translate »